Gemeubileerd verhuren

U heeft een woning, appartement of kamer over en wilt deze verhuren? Dan is het een keus of u deze al dan niet gemeubileerd verhuurt. Het gemeubileerd verhuren biedt een hoop voordelen maar heeft natuurlijk ook nadelen, het vergt namelijk wat meer van de verhuurder dan dat je ongemeubeld verhuurt.

Indien je gemeubileerd wilt verhuren dien je niet al te grote investeringen te doen. Afhankelijk van je doelgroep kun je kiezen voor hightech apparatuur en design meubels of alles standaard houden en low budget. Veel woningzoekenden hebben bepaalde verwachtingen bij de prijs van het verhuurde object. Zo zal een goedkope woning natuurlijk niet bepaald met dure meubels ingericht zijn maar dit wordt weer wel verwacht van een wat duurdere huur. Natuurlijk bepaald de prijs ook de doelgroep die je aan wilt spreken, hier dien je dus van tevoren goed over na te denken.

Indien je de woning inricht is het belangrijk zo min mogelijk persoonlijke spullen te laten staan, een verhuurder verwacht namelijk dat deze er met een koffer in kan gaan en zijn eigen persoonlijke spullen neer kan zetten. Indien er nog persoonlijk spullen achtergebleven zijn van de eigenaar geeft dit niet echt een huiselijk gevoel een de huurder. Zorg er voor dat de inrichtingschoon en compleet is en dat deze een prettige en frisse sfeer creëert.