Wonen in Roosendaal

Roosendaal is en erg gezellige kleine stad in het zuiden van het land. Roosendaal ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en is erg centraal gelegen met goede uitvalswegen en een druk treinstation. Roosendaal heeft iets minder dan 80.000 inwoners en is de grootste stad in het westen van Noord-Brabant, groter dan Bergen op Zoom en Etten-Leur, het is dan wel weer kleiner dan Breda wat twintig kilometer van Roosendaal af ligt.

roosendaalHet statige en mooie stationsgebouw is een van de belangrijkste monumenten van Roosendaal maar ook de markt is zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er in Roosendaal het hele jaar door vele evenementen zoals bijvoorbeeld de Kermis, het carnaval, het wielerevenement de Draai van Kaar en de tijdelijke kunstijsbaan. Roosendaal is ook echt een winkelstad en heeft vele gezellige en mooie winkels zowel in het centrum als in de wijken hierbuiten. Ook Rosada Factory Outlet is een goede trekpleister en is een waar winkelparadijs met grote kortingen.

Wie wilt wonen in Roosendaal heeft natuurlijk keuze uit allerlei woningen zoals appartementen, boerderijen, rijtjeshuizen of herenhuizen. Kijk voor een mooi aanbod koopwoning Roosendaal eens op de website van Ludo van der Eijken. Jarenlange ervaring zorgt er voor dat u bij hem aan het juiste adres bent voor een koopwoning in Roosendaal!