Uw woning gemeubileerd verhuren

Al je je woning gaat verhuren rijst er de vraag of je deze gemeubileerd, kaal of gestoffeerd dient aan te bieden. Je woning gemeubileerd verhuren vergt wat meer van de verhuurder dan dat je de woning kaal of gestoffeerd oplevert.

Ten eerste is er de vraag wat de woningzoekenden die een gemeubileerde woning huren voor inrichting willen. Misschien willen ze slechts een koffer meenemen. Dan dient de woning wel in alle opzichten compleet te zijn, dus inclusief bestek, servies, basismeubilair enzovoorts. Persoonlijke spulletjes dienen niet te veel aanwezig te zijn maar houdt het neutraal en aantrekkelijk aangekleed.

Ook de concurrentie speelt een grote rol. In de gemeubileerde verhuur is de concurrentie redelijk groot en het is aan u om je woning hier uit te laten springen. Zorg voor een fijne prettige sfeer, zorg ervoor dat de woning schoon is en alles compleet en werkend aanwezig is. U kunt dan ook het beste een inventarisatielijst opstellen zodat u precies weet wat er in de woning aanwezig dient te zijn en wat er bij de volgende oplevering dus weer gewoon netjes en compleet is.