Hoe kan een VvE geld besparen met LED verlichting?

Overstappen op LED verlichting is onder veel VvE’s niet een dagelijks gespreksonderwerp. Dit komt omdat vaak niet beseft wordt hoeveel energie bespaart kan worden op de verlichting van het trappenhuis, de entreehal, parkeergarage en opslagruimtes. LED verlichting voor VvE’s is een echter prima optie om energiekosten te drukken.   

Representativiteit belangrijk in entreehallen

Onder de bewoners en bezoekers van VvE’s wordt voornamelijk de representativiteit belangrijk gevonden. Alles moet er goed en netjes uitzien. Hiervoor is LED verlichting ook een prima oplossing. Er zijn veel verschillende LED-armaturen en ook panelen die geplaatst kunnen worden voor een mooie sfeer. Zo kan er met LED verlichting kosten worden bespaard en mooie sfeer gecreëerd worden.

Veel licht in parkeergarages en opslagruimtes

Bij de parkeergarages en in de opslagruimtes wordt vaak erg belangrijk gevonden dat het veilig is. In de parkeergarages is veel licht nodig, zodat er geen problemen zijn met parkeren en uitrijden. Door de vele hoeveelheid licht wordt er in deze situatie vaak veel kosten gemaakt. Door de technologie van de LED verlichting kan hier vaak energie worden bespaart. Juist omdat deze lampen veel moeten branden, kan er in vergelijking met de alternatieven energie besparen. Het mooie hiervan is dat het niet ten koste zal gaan van de lichthoeveelheid.

Keuze voor de lange termijn

Steeds meer VvE’s gaan zich verdiepen voor de lange termijn. Zij willen een pand dat echt duurzaam is en tevens voldoende kwaliteit heeft. In deze gevallen wordt vaak met een LED verlichting expert gewerkt. Via deze weg kan gedetailleerd alles in kaart worden gebracht. De wensen en behoeftes kunnen worden besproken en vervolgens een passende oplossing worden aangeboden.

Meer informatie

Heeft u interesse naar deze mogelijkheden. Het maakt niet uit of u een bewoner of een beheerder bent. Het is altijd mogelijk om de mogelijkheden op te vragen. U kunt heel gemakkelijk met verschillende experts in contact komen en informatie opvragen.